Μελισσούλες και ένα τρυφερό καλωσόρισμα

Μαζί με την Άνοιξη να και οι μελισσούλες! Το μικρό μελισσάκι μόλις έφθασε στην κυψέλη του και η μαμά του θέλησε να καλωσορίσει, όλους όσους θα τους επισκέπτονταν. Ο σχεδιασμός κομψός και λιτός. Η χρωματική παλέτα έπαιξε ανάμεσα στο λευκό και το κίτρινο της μέλισσας. Λίγο μαύρο διακριτικά και μόνο όπου ήταν απαραίτητο και όλα αυτά μαζί συνέθεσαν ένα αποτέλεσμα που μύριζε Άνοιξη από μακριά.
Η ιδέα για το ζεστό καλωσόρισμα και τα κείμενα στις λεζάντες ανήκουν στην φίλη μου Ασπασία και το όλο project, υλοποιήθηκε κάτω από άριστες συνθήκες συνεργασίας. 
Έχω μεγάλη ανυπομονησία να δω και τις δικές τις φωτογραφίες, στολισμένα πια και την ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε :) Να σας ζήσει το μικρό μελισσάκι και να είναι καλότυχο!!


1. Επιγραφή πόρτας ''Welcome'' 2. Γιρλάντα τοίχου με δίπλωμα 3. Food toppers διακοσμητικά γράμματα 4. Στρογγυλά cupcake toppers 5. Κρεμαστό μελισσάκι 8Χ10, διπλής όψης 6. Στρογγυλά αυτοκόλλητα για βαζάκια 7. Διακοσμητικοί ανεμόμυλοι 8. Χαρτί εκτύπωσης λευκό metal