Αθηναloopsy party-Τα γενέθλια της Αθηνάς

Το να κλείνεις τα 5 δεν είναι δα και μικρό πράγμα. Το να σχεδιάζεις το εκτυπώσιμο διακοσμητικό υλικό-για τρίτη συνεχή χρονιά- για τα γενέθλια μιας μικρής φατσούλας, με τιμά και με κάνει πολύ-πολύ χαρούμενη!!! Και όχι, δεν με βασανίζεις Βέρα!!!. Εδώ ανεβάσαμε την Πέππα σε ποδήλατο, τα κουμπάκια θα φοβηθούμε;; Γενέθλια λοιπόν με πολύ χρώμα και....λογής, λογής κουμπάκια. Κουμπάκια μεγάλα, κουμπάκια μικρά για την Αθηνούλα!!!
Με την Βέρα γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν και όχι μόνο...γιατί αυτό προέκυψε μάλλον στην πορεία!! Μετά από τα γενέθλια με θέμα την Πέππα (βλπ.link παραπάνω) και την ξανθομαλλούσα Ραπουνζέλ, σειρά έχει το Αθηναloopsy πάρτι (η έμπνευσή σου για τον τίτλο έγραψε, να το ξέρεις!).
Και καθώς ο ερασιτεχνικός μου φακός προσπαθεί κάθε φορά να τραβήξει καμιά φωτογραφία της προκοπής, το να τα βλέπεις στημένα και στολισμένα στον χώρο, έχουν άλλη χάρη. Περισσότερο και σαφώς καλύτερο φωτογραφικό υλικό, καθώς και όλη την προετοιμασία θα την δείτε αναλυτικά στο άκρως δημιουργικό blog της Βέρας, Owl Mommy 


Χρόνια Πολλά Αθηνά!!!